
14 February, 2006
1. Franskbrød
Nu har bagemaskinen bagt sit andet brød. I går bagte den et groft hvedebrød og i dag kastede den sig over et alm. franskbrød. Egentligt ville jeg have lagt et billede ud af det første brød men det var ikke særlig fotogent. Det var slet ikke brunt på toppen, men farve-indikatoren stod også på medium. I dag har franskbrødet en fin kulør men det er den de kalder mørk på maskinen - det skal man lige være opmærksom på. Her under kan I se vidunderet som det ser ud når det lige har bagt hovedbestanddelen i en [franner] - en skive fransbrød med en slags pålæg.

Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
Må man være fræk og kommentere at brødet på reklamen ser ud til at være hævet lidt mere end dit...godt nok så kun 2. brød. Cec, der er ikke andet at sige end - øvelse gør mester (og at jeg for resten melder mig frivillig som smagspanel i mellemtiden...)
Du har ret!
Men det smagte nu godt - og det så faktisk også ret flot ud. Jeg må indrømme at brødenes struktur oftest blir lidt tung i det.
Post a Comment